BMW I3 – en lille bil i en klasse for sig

16 december 2018
Astrid Pedersen
image

Ønsker du at køre miljøvenligt og grønt, uden af den grund at skulle give køb på komfort? Er du fan af luksusbiler, og ville du ønske, at de små, fikse bybiler havde samme eksklusivitet? Så bør du tage et kig på BMWs lille flagskib i netop denne klasse, BMW I3.

Få en rigtig god og miljøvenlig bybil med en BMW I3

Men en BMW I3 får du både den luksus og komfort, som følger med biler fra den store, tyske fabrikant, optimal køreglæde og manøvredygtighed – og så selvfølgelig den grønne profil som er behæftet eldrevne biler og hybridbiler. BMW I3 er den ideelle bybil, som – i kraft af sin diminutive størrelse og kompakte design – er nem at manøvrere rundt i snævre stræder og smalle gader i den indre by. Bilen er tilmed let at parkere, især på steder, hvor de større biler må kaste håndklædet i ringen.

Selv om rækkevidden på den 100% batteridrevne model ikke er så stor, får du alligevel megen bil for pengene – og så kan du drage nytte af såvel de fordelagtige parkerings muligheder for elbiler som de nedsatte afgifter for små, miljøvenlige biler. Hvis du ønsker at kunne transportere dig over lidt længere afstande i din BMW I3, kan du vælge den model, som er forsynet med både el- og benzinmotor. Denne hybridbil har den store fordel, at benzin motoren kan lade på batteriet under kørslen, hvilket forlænger levetiden på batteriet ganske betragteligt. På den måde vil du ikke være begrænset til kørsel inden for en bestemt radius af ladestationer.

Køb din nye bybil BMW I3 brugt fra online portal

Hvis du er i markedet efter en lille smart bil i luksusklassen, men føler du ikke helt for nyprisen, kan du med fordel købe din BMW I3 brugt. Du kan finde annoncer for brug BMW I3 fra hele Danmark på https://www.biltorvet.dk/bil/bmw/i3