Få gjort rent med god, grøn samvittighed

27 august 2020
Heidi Kirkebække

Få nogen til at gøre rent i dit hjem, så du i stedet kan bruge din tid det, du er god til. Det lyder både behageligt og klogt, er vi mange, der synes.

Men… Har du det også sådan, at du faktisk gerne selv vil bestemme, hvilke rengøringsmidler, der bliver brugt i dit hjem? At du for eksempel ikke ønsker at komme hjem til et hus eller en lejlighed, der dufter som en hel parfumeafdeling i et stormagasin? At du næsten hellere vil undvære rengøringshjælpen end leve med, at der bliver gjort rent med parfumerede og i det hele taget alt for miljøbelastende rengøringsmidler? Og at du faktisk gerne vil betale ekstra for at få gjort rent med mere grønne produkter, hvis det er prisen, det handler om?

Det kan være, at du er allergiker, det kan også være, at du ikke er, men bare gerne vil passe på dig selv, din familie og på miljøet omkring os. Det kan være, du ikke bryder dig om duften af parfumerede rengøringsmidler, eller måske hader du tanken om at være med til at lede miljø-belastende kemikalier ud, når du faktisk godt kan undgå det. 

Der kan være mange grunde til, at man er kritisk over for de rengøringsmidler, der bliver brugt i ens hjem.

Og løsningen er selvfølgelig at se sig om efter rengøringshjælp som enten indvilger i at bruge de rengøringsmidler, som du vælger eller at finde et firma, som har samme fokus på miljøvenlig rengøring, som du har. De findes heldigvis.

Firmaet Green above all tilbyder at gøre rent i private hjem med fokus på miljøet og på bæredygtighed i det hele taget. Du finder dem her: https://greenaboveall.com/shop/15-rengoeringstimer-/ 

Som man kan læse på deres hjemmeside, lægger firmaet vægt på værdier, der blandt andet handler om at passe på miljøet og på mennesker – både medarbejdere og kunder.