Find din nye leasing bil online

Skal du bruge en ny bil i forbindelse med dit job eller din private virksomhed – eller har familien fået behov for en lidt større bil, eller måske en bil nummer to? Så kan du eventuelt overveje de muligheder og fordele, som ligger i at lease frem for at køb.

Hvad er leasing – og hvordan fungerer det?

Leasing kan anskues som en alternativ finansieringsform, som gør det muligt for dig at få fingrene i den bil, du ønsker dig. Når du privatleaser en bil, er det faktisk næsten det samme som at leje den, bortset fra at du får fuld råderet over den bil, du leaser, i hele leasing perioden. Ved leasing er du desuden fri for at skulle bekymre dig om dyre regninger ved reparationer og service, for disse er som regel inkluderet i det månedlige beløb, du betaler for at lease din bil. Kasko forsikring er som standard også en del af en leasing aftale, dog skal du selv sørge for ansvars forsikring.

En anden stor fordel ved privatleasing er den høje grad af frihed og fleksibilitet. Får du behov for en bil af en nyere model, eller måske en mere rummelig bil, leverer du simpelt hen din leasede bil tilbage til leasing selskabet og leaser en ny bil. Som virksomhed er der en vis fordel i at lease biler frem for at binde en masse kapital i at købe biler. Momsen kan løftes i virksomheds regi, og medarbejderne kan få glæde af de nye, lækre biler, som virksomheden får mulighed for at lease. Og så længe medarbejderne udelukkende bruger bilerne i erhvervsmæssig sammenhæng, bliver de ikke beskattet af fri bil. Således kan erhvervsleasing være en gevinst for alle parter.

Fordelagtig leasing hos specialcars.dk

Du kan på https://specialcars.dk/ finde masser af gode tilbud på leasing af lækre biler i den absolutte topklasse.