Lån fra Ikano – gør dine drømme til virkelighed

29 april 2021
Camilla Skøtt

Drømmer du som så mange andre om at rejse ud i verden og opleve kultur, natur og bygningsværker, men rækker økonomien ikke helt til at indfri din drømmerejse? Så kan du overveje et lån fra Ikano.

Du tænker måske, at det er en dårlig idé at finansiere en rejse med et lån, og det kan du på sin vis have ret i. Det er naturligvis altid bedst, hvis du kan spare pengene sammen, da rejsen alt andet lige bliver billigere på den måde. 

Desværre er det bare ikke altid en mulighed at spare sammen, og hvis det er nu og her, du har chancen for at rejse – inden du binder dig til familie og arbejde – så kan et lån være løsningen. 

Overvej løbetiden

Når du optager et lån til for eksempel en rejse, er det essentielt, at du overvejer, hvor lang tid det skal tage at betale lånet tilbage. Vælger du en løbetid på 10 år, betyder det, at det tager 10 år, før din rejse er betalt. Måske er minderne det hele værd, men det kan også være, at du bliver træt af afdraget med tiden, fordi du hellere ville bruge pengene på at spare sammen til en ny rejse.

Derfor: Når du låner penge til ferie, er det som udgangspunkt en god idé, hvis du kan være færdig med at afdrage på lånet, inden du eksempelvis skal rejse næste gang. Alternativt kan du ende i en ond lånecirkel, hvor du hele tiden låner penge til de ting, du drømmer om, fordi økonomien ikke tillader dig at spare op. Og på et tidspunkt når man desværre grænsen for, hvad der er muligt at betale tilbage, og det er en farlig situation, du for alt i verden skal undgå.

Held og lykke med jagten på din drømmerejse – vi håber, den bliver præcis, som du forestiller dig!