Luksus og hygge med emaljering af badekar

11 juli 2019
Astrid Pedersen
Luksus og hygge med emaljering af badekar

Som en børnefamilie med megen pres på i hverdagen, er det nok så som så hvor megen tid (og hvor mange penge) der kan afsættes til selvforkælelse, luksus og wellness. En hård hverdag kan godt tære utroligt meget på kræfterne, når der skal bringes og hentes, købes ind, laves aftensmad – og bades inden sengetid. Og det er her, et badekar åbner for helt utrolige muligheder for den lille familie.

Hyggetid for børn og voksne i badekarret

De færreste børn er helt store fans af det daglige bad. Derfor foregår dette som oftest i aften timerne, hvor der ikke er så megen pres på som tidligt om morgenen. Men ingen er forskønnet for hyl og skrig og shampoo svidende øjne, når den lille skal vaskes. Og det bliver ikke nemmere, når dette skal foregå i en lille balje i en trang bruseniche.

Med et badekar er et langt nemmere at gøre badetid til hyggetid – og legetid. Børnene elsker at plaske i det lune vand, lege med de morsomme sæbebobler og måske endda få læst højt af deres yndlings bøger under seancen. Og når børnene er lagt i seng – varme og rene – kan de voksne bruge badekarret som en lækker hjemmespa.

Lidt dæmpet musik, en flok stearinlys på badekars kanten, og lækre olier og salte kan hurtigt forvandle familiens badeværelse til en ægte wellness afdeling, som man ellers kun finder dem på luksus hoteller. Du får afslapning og afstressning til en brøkdel af den pris, det ellers koster. Det kræver blot, at dit badekar er smukt og indbydende, og ikke præget af tidens tand.

Maling af badekar – når emaljen skal friskes op

Er dit badekar blevet grimt og misfarvet med tiden, kan dette hurtigt klares med en oprensning og maling af badekar. Kontakt emaljering-af-badekar.dk for mere information

Flere nyheder