Sundere og mere velduftende vaner med en e cigaret

06 august 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når smøgerne skal skrottes for bestandig, kræver det en del viljestyrke – og i de fleste tilfælde også en substitut. Her kan du med fordel prøve med en e cigaret.

Hvorfor skal jeg gå over til e cigaret?

Du bør prøve en e cigaret, hvis du nærer et oprigtigt ønske om at lægge smøgerne på hylden for bestandig, men samtidig har svært ved at slippe ud af de vante mønstre. De fleste rygere kan kvitte deres nikotin afhængighed ved hjælp af diverse rygestop produkter så som plaster, tyggegummi, tabletter eller mundspray indeholdende nikotin. Men hvis du nyder din daglige rygepause efter frokost sammen med kollegerne, eller festens højdepunkt for dig er at trække dig tilbage sammen med de andre rygere i en lille, eksklusiv enklave, holder det hårdt.

Med en e cigaret har du stadig fornemmelsen af at ryge, endskønt de farlige røgpartikler er erstattet med en blid og aromatisk damp. En e cigaret udvikler nemlig ikke røg, men vanddamp, når den aktiveres. Dampen er som regel tilsat et aroma stof, som du selv kan bestemme. Det kan for eksempel være vanilje, tobaks duft, vingummi eller frugt. Dampen har ydermere den store fordel, at den ikke efterlader en grim dunst i dit tøj, dit hår, eller på dine fingre. Du får ikke dårlig ånde og gule tænder. Og du slipper for den irriterende og ubehagelige hoste og tørhed i svælget hver morgen.

En e cigaret er tilmed en del billigere i drift end det er at skulle købe tilsvarende mængder tobaks varer. Og så kan du selv regulere mængden af nikotin i den e juice, som tilsættes din e cigaret, således at du kan trappe langsomt ud af din nikotin afhængighed ved hjælp af denne.

Find e cigaret online

Du kan finde din nye e cigaret og alt nødvendigt tilbehør dertil på esug.dk