3 gode råd til at finde det bedste kontantlån

28 April 2021
Silje Hansen

editorial

Et kontantlån giver dig mulighed for at opfylde nogle af de drømmer og ønsker du har. Det kan f.eks. være, at få udskiftet din bil til en by, at købe en båd, som du kan sejle rundt i eller et kolonihavehus hvor du kan dyrke urter og grøntsager. Det kan også være, at du vil bruge pengene på at rejse rundt i længere tid med din partner eller familie. Du kan også vælge at investere pengene i aktier, hvis du har spottet en god investering.

Der er også flere der bruger et kontantlån til boligistandsættelse. Det kan f.eks. være at taget skal udskiftes, facaden skal males, eller køkkenet trænger til at blive udskiftet. Det kan alle være tiltag der gør at ejendommen holder værdi eller i bedste fald stiger i pris.

3 ting du skal være opmærksom på ved et kontantlån

Når du ansøger om et lån eller gennemgår lånetilbuddet, er det vigtigt at være opmærksom på renter og gebyrer. Det er de to afgørende faktorer for, hvad du kommer til at skulle betale for at optage lånet. Det er dermed vigtigt at de er så lave som muligt. Renten kan mulighed forhandles alt efter, hvor meget du kan afdrage med om måneden eller hvis du f.eks. kan forkorte løbetiden.

En god måde at få det samlede overblik over renter, gebyrer og andre kreditomkostninger er ved at se på, hvad den samlede ÅOP er. Det står for årlige omkostninger i procent. Det vil sige, at renter og gebyrer er indregnet i ÅOP’en. 

For at gøre dit lån så attraktivt som muligt for dig selv, er det vigtigt at vælge en udbyder, som tilbyder dig en realistisk tidshorisont. Det er naturligvis en vurdering, som du selv skal gøre dig forinden for at få det optimale forhold.

Find det bedste lånetilbud

Hvis du er i markedet for at finde det bedste lånetilbud, skal du ansøge her hos https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan.