3 gode tips til at finde det billigste kontantlån

30 April 2021
Silje Hansen

editorial

Et kontantlån er blevet utrolig populært og attraktivt for mange private, da du selv kan bestemme, hvad pengene skal bruges til, og du kan låne penge til en lav rente, hvis du vælger den rette bank. Hvis du derfor er i markedet for at finde et attraktivt kontantlån, kan du måske blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, samt hvor du finder det bedste kontantlån efter du har læst denne artikel.

Har du tænkt på at udskifte din bil, købe en ny båd eller tage ud for at opleve verden? Vil du endelig installere det køkken, som du længe har drømt om, bygge et nyt badeværelse eller istandsætte ejendommens facade, kan du med fordel gøre brug af et kontantlån. 

3 ting du skal være opmærksom på, når du skal finde et billigt kontantlån

Der findes i dag mange lånemuligheder, hvorfor der er gode chancer for at finde et attraktivt kontantlån, når du søger rundt på nettet. For at sikre dig, at du får de bedste vilkår, er det naturligvis vigtigt at forholde dig til, hvor meget du vil låne, samt hvilken tidshorisont der vil være realistisk at tilbagebetale det over. 

Når du indtaster disse oplysninger i en låneberegner, vil du kunne se, hvad du skal kunne forvente at betale i renter og gebyrer for lånet. Her er det vigtigt at se på, hvad de samlede kreditomkostninger løber op i. En god indikator der viser de samlede omkostninger, som du har i forbindelse med lånet er, ved at se på ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. 

Find det billigste kontantlån

Er du i markedet for at finde det billigste eller bedste lån, kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Ikano Bank lån har oftest vist sig at være den med den laveste rente, hvorfor mange vælger denne bank.