Hvad er mødebooking? Og hvordan foregår det?

26 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Tidligere var det ikke så let det der med at foretage mødebooking og sørge for, at alle de nødvendige deltagere dukkede op. Man skulle ofte finde et eksternt sted, hvor man skulle samles, og så ringede man rundt for at minde alle om, at de skulle huske at dukke op det rette sted til den rette tid.

Og siden man ikke havde mobiltelefoner, så måtte man bare håbe, at folk havde skrevet det ned i deres kalendere og var på vej, hvis man ikke hørte fra dem.

Også det med at booke foregik med, at man ringede og lagde en bestilling, som så blev skrevet ned i en bog, så man vidste, at et lokale var reserveret i den periode. 
Det var ikke altid lige let at ændre i den bestilling eller forlænge eller forkorte den.

Nu om dage er det heldigvis blevet meget lettere, og der er langt flere mulighede.

Se blandt andet https://copenhagentelemarketing.dk/moedebooking/

Det er blevet nemmere og hurtigere med mødebooking

De moderne arbejdspladser har gerne lokaler, man kan holde møder i, hvilket ikke var givet i gamle dage, men derfor skal man stadig ofte booke de lokaler.

Dette kan man så gøre via et internt system, hvor man kommunikerer sammen over computerne, så man både kan invitere mødedeltagerne – og påminde dem – og man kan vise andre, at lokalet er optaget.

Nogle steder kan man også finde en enhed til at lave den slags mødebookinger på selve dørene til lokalerne, der så fungerer centralt for alle mødelokalerne eller bare det enkelte alt efter, hvor stort et sted man er i.

Dog kan det stadig blive nødvendigt, at man har en person, der kan ringe eller maile en bestilling ud til en ekstern part, hvis man nu gerne vil holde ens møde et helt andet sted end i de vanlige rammer.