Anciennitet er ikke lig at føre sig frem på Power BI-kurser

26 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kan tager dig et Power BI kursus København og have en god oplevelse med det, men det kan være, at du så har en elev på samme hold, der fører sig frem, som ved personen alt.

Og det er ikke fordi, det er sådan en type, der påstår at vide alt om alt. I pausen er personen meget nysgerrig og spørger ind til folks personligheder.

Men lige med at blive undervist i Power BI er det som om, at den her person forsøger at komme underviseren i forkøbet, komme med forslag til ændringer i kurset, forklaringer eller ligefrem tilbyder at tage over.

Det værste er måske endda, at vedkommende ikke tænker over, at det giver misvisende informationer til eleverne, når de hører nogle ting nogle gange, der kan modsige hinanden.

Selv når underviseren forsøger at bede personen om ikke at afbryde på den måde, så varer det ikke så længe, før vedkommende byder ind med sin “viden” igen.

Hold det for sig selv

Årsagen i den her sammenhæng er, at personen har været på et Power BI-kursus før, men det er måske ved at være lidt for lang tid siden.

Så personen har det egentlig lidt skidt med at komme på det kursus igen, fordi man ikke kan huske ens viden godt nok, fra da man var der sidst, men man forsøger at vende det til noget positivt.

Når man så er på kurset, så dæmrer tingene for en, og man kommer i tanke om en masse, som man egentlig havde glemt, og det vil man gerne dele med de andre.

Men man skal tænke de på andre kursister, og at de ikke er interesseret i at høre om din eureka-oplevelse, selvom det er godt for dig.

Og det er jo netop for dig, at det skal være en god oplevelse, så lad være med at afbryde!