Bambusstrømper til job, træning eller andet – find dem billigt online

08 October 2020
Astrid Pedersen

Oplever du ofte problemer med varme og svedende fødder? Så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker lider af fodsved. Og det bliver absolut ikke bedre af at dine fødder hele dagen lang er pakket ind i sko og strømper.

Eftermiddagens sidste timer på kontoret kan være et helvede hvis du har tendens til svedige fødder. Du vil have en voldsom trang til at tage skoen af. Men dette er dog sjældent den bedste idé – især fordi svedige fødder som oftest har en temmelig ram lugt, som kan virke meget generende på omgivelserne. Og derfor beholder du skoene på igennem samtlige lange pinefulde timer indtil du endelig kan komme hjem og befri de varme, hævede og svedige fødder.

Undgå lugt og andre gener med bambus sokker eller strømper

Hvis du ønsker at komme disse problemer til livs kan du med stor fordel prøve at udskifte dine vanlige bomulds sokker med bambus strømper eller sokker.

Bambus er inden for de senere år blevet utroligt populært i forbindelse med fremstilling af tekstil til især sokker, strømper og undertøj. Det miljø og klima venlige bambus besidder nemlig en række fantastiske egenskaber som bevares i tekstil materialet. Det drejer sig først og fremmest om de sved transporterende og ventilerende egenskaber som er en naturlig konsekvens af bambus materialets porøse struktur.

Du vil således ikke i samme grad som bomuld opleve at dine bambus sokker bliver våde i løbet af dagen. Dine fødder vil heller ikke blive varme – og du vil ikke mærke lugt fra dine fødder, da bambus tekstil har anti bakterielle egenskaber. Du vil kunne vaske dine bambus sokker og strømper igen og igen uden at de mister faconen. Og så føles de lette og luftige bambus strømper og sokker utroligt behageligt mod huden.

Find dine Boody bambus sokker online på boody.dk