Brud også en låsesmed i udlandet

09 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er egentlig ret så utroligt, hvor hjemmevante vi danskere er, når man tænker på, at vores land egentlig ikke fylder så meget, og selvom vi tror, vi kan klare os selv, så er vi en lille nation, der vitterligt har brug for hjælp udefra.

Og selvom vores land skam er smukt, så er der også en grund til, at der er så mange danskere, der tager på ferie i udlandet, for vi har bare ikke bjerge, palmer og den slags herhjemme.

Vi er stort set omringet af vand, så der er teknisk set lidt lidt langt til vores naboer, og vi kan nemt se, hvor grænsen til vores land går, og hvor de andres nationer opstår.

Måske er det årsagen til, at vi stædigt holder fast i dem, som vi er, for der skulle nødig komme andre og bestemme over os – selvom de nemt ville kunne gøre det.

låsesmed

Låsesmeden hjælper dig også i udlandet

Derfor har vi også meget tjek på, hvordan vi gør tingene herhjemme, og vi kan have en opfattelse af, at vi er de bedste til nogle ting.

Så når vi er i udlandet, så er der mange ting, som vi holder os fra at gøre, fordi vi ikke tror, at de kan gøre det så godt, som vi gør det herhjemme.

Og så er vi også lidt angste for, hvad vi kaster os ud i, hvis vi benytter os af noget fra udlandet.

Så tænk over sådan noget med, at man låser sig ude, mens man er i udlandet.
Så vil man nok ringe efter dem, der kan hjælpe en med at løse den sag for, end at man tager fat i dem direkte, der kan hjælpe.

Der er jo ingen grund til, at hvis man nu er i Norge, at man så ikke bruger Askerls.no, når man har brug for en låsesmed.