Derfor skal du vælge et kontantlån

29 April 2021
Silje Hansen

editorial

Har du taget en beslutning om at realisere nogle af de drømme eller projekter, som du længe har gået med. Med et kontantlån er du et skridt tættere på at kunne tage din familie ud på den drømmerejse, som I længe har talt om. Du kan også bruge pengene på at udskifte din bil, købe en ny båd eller investere i boligistandsættelse. Det kan f.eks. være at få malet facaden på ny, få installeret et nyt køkken eller bad i din bolig. Det kan også være at ejendommen trænger til at få udskiftet tag, vinduer eller døre. Det vil være med til at bevare ejendomsværdien eller i bedste fald få prisen til at stige. Dermed er det en god investering. 

Med et kontantlån har du som udgangspunkt frie midler. Det vil sige, at du kan bruge pengene som du vil. Her kan du enten vælge at forhøre dig om et kontantlån hos din egen bank eller søge online. Der kan som regel være flere fordele i at søge efter en bank online. 

Fordele ved at vælge et kontantlån online

En af de store fordele ved at ansøge om et kontantlån online er, at der er færre krav til din ansøgning. I første omgang er der ikke krav til, at du lægger et budget eller redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Der bliver primært vurderet ud din indkomst, årsopgørelse samt evt. seneste lønsedler. 

Her er en anden stor fordel, at du får et svar indenfor ganske få minutter. Dermed behøver du ikke være i venteposition særlig længe, før du kan begynde at planlægge dit næste store projekt. 

Hvilken bank er bedst og billigst?

Hvis du er på jagt efter en bank der er kendt for at tilbyde lave renter, hurtig udbetaling og behandlingstid, bør du undersøge dine muligheder hos https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan.