Det flotte og mest forførende lingeri – find det online

10 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Står der lækkert lingeri øverst på din ønskeliste her til foråret? Så bør du gøre dit forarbejde grundigt. På den måde er du nemlig sikker på at finde det helt rigtige lingeri som du kan få glæde af i hverdagen.

Kend din BH størrelse før du vælger BH

Når du skal vælge BH er det vigtigt at du først og fremmest ved hvilken størrelse du skal bruge. BH’ens størrelse består af to parametre, nemlig skålstørrelse som angives ved et bogstav og bustemål som angives i centimeter. Det er altid smart at prøve dig frem således at du har en idé om hvorvidt du er en 80C eller en 85B. Og du kan altid få hjælp til at bestemme din BH størrelse i en lingeri butik.

Vælg den BH som giver den bedste støtte

Der ud over findes BH’er i mange forskellige typer. Hvis du er til den storbarmede side bør du gøre dig ekstra umage med at vælge BH, da du skal have en BH som både løfter og støtter, og som samtidig giver den bedst mulige komfort.

image

Du kan med stor fordel gå efter en såkaldt full cup BH som er særligt designet til at aflaste ryggen og forme den flotte store barm.

Hvilken slags trusser skal jeg vælge?

Det er ikke nær så omstændeligt at vælge trusser – men du bør dog alligevel gøre dig umage når du vurderer om du skal købe tanga trusser, g strengs trusser, maxi trusser eller tai trusser. Der er nemlig stor forskel på hvor megen støtte de enkelte trusse modeller yder. Og det kan have betydning for din daglige komfort.

Find det bedste lingeri online

Hos Love Lingeri kan du altid finde lingeri i flere forskellige udformninger og variationer. Klik ind og find det flotteste lingeri i top kvalitet på hjemmesiden love-lingeri.dk.