Drømmer du om en uddannelse i healing? Det er faktisk muligt at tage den i Danmark

20 November 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Drømmer du om at udforske dine evner inden for healing ved at tage en uddannelse i det, tror du måske, at det er noget, som du er nødt til at tage til udlandet for at gøre. Det kan være, at det virker som, at Danmark er et for lille land til, at der er muligt til den slags. 

Men det er faktisk muligt for eksempel at tage en healing uddannelse i Esbjerg. Det kan du gøre hos Lana Academy. Der kan du tage en række forskellige kurser i blandt andet håndlæsning, engleenergi og altså også healing. Hvis du gerne vil udforske dine evner i den retning, kan du altså henvende dig til dem. 

Er du i tvivl, om uddannelsen er det rette for dig, er det rart for dig at prøve nogle af deres lidt billigere produkter af først. For eksempel sælger de flere ebøger, hvor du kan blive klogere på håndlæsning og blindtegning. De har også en række online kurser, som du kan deltage på, hvis du ikke bor i nærheden af Esbjerg. 

image

Det er aldrig for sent at tage en healinguddannelse 

Hvis du er kommet lidt op i årene, vil der sikkert være mange uddannelser, hvor det ikke længere virker som en mulighed for dig, at du tager dem. Der kan det være, at du tænker, at du er blevet for gammel til at skifte spor her i livet. 

Men det er aldrig for sent for dig at udforske dine healende evner. Det kan tværtimod være med til at give dig en stor selvindsigt og viden om dig selv og andre mennesker. Du kan bruge det som et springbræt til at skifte karriere og hjælpe andre ved at heale dem. Du kan dog også nøjes med at tage uddannelsen for din egen skyld, fordi du gerne vil udforske dine kræfter og blive klogere på dem.