En regnmåler, der egentlig bare er til pynt

09 December 2021
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Der er de professionelle regnmålere, som professionelle forskere bruger til at lave måler af regn efter forskrifter, som man har lavet til, hvordan man laver den korrekt opmåling.

Det behøver selvfølgelig ikke være en videnskab for alle, men hvis man skal kunne sammenligne forskellige målinger til forskning med videre, så er man nødt til at måle på samme måde, med det samme værktøjer og de rette metoder.

Men ellers er det jo nemt at måle rengmængder, uden man behøver at gøre det af andre grunde end for sjov, hvor man så kan dele ens resultater for sjov, så andre kan læse om dem, eller der er andre, der indhenter dem hos en, fordi de ved, at man tit måler den slags.

Og som sagt kan man bare gøre det, fordi man lige føler for, hvilket kan være af den grund, at man har fået en regnmåler fra https://gladegaver.dk/regnmaaler .

image

Regnmåleren bliver brugt til pynt end praksis

Man kan så tage at kigge på den og mene, at den egentlig også er så flot, at man vil have den stående fremme hele tiden, om man måler vandmængden eller ej.

Det kan være fordi, at man kan lide designet på den eller noget, som der gør, at man synes, den passer i ens anlæg i haven eller ude på altanen, hvor der nu er plads til den.

Så har man andet pynt, som den står sammen med, og måske kommer der nogle fugle og drikker af den, eller insekter kigger forbi i den.

Normalt ville man ikke bryde sig om den slags, men som sagt skal den bare passe ind i indretningen af haven, eller hvor man nu stiller den, og så betyder resten ikke så meget.

Så kan man jo have en ekstra regnmåler, hvor man så tager det mere seriøst at måle vandmængder med.