En toiletrulleholder kan hurtigt blive ret ulækker

11 June 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er altid smartest at have en toiletrulleholder i hjemmet – og sådan set alle andre steder, hvor man har toiletfaciliteter.

Der er næsten ikke noget mere myrekrybfremkaldende, end hvis man selv sidder på potten, og så kan man ikke se, hvor der er toiletpapir, og man får angst et øjeblik for, at der reelt set ikke er mere, så man må råbe efter hjælp!

Men så bliver man nødt til at glo efter det, og man ender måske med at åbne skabe og se ting, som man ikke havde lyst til at se, fordi toiletpapiret lå gemt i et område af badeværelset, der ikke var særligt godt oplyst.

Så skal man også hen at rulle det toiletpapir ud, som man har brug for, og hvem mon der ikke har rørt ved det område, som man selv skal rulle det ud – det er jo behændigt med sådan en toiletrulleholder.

Derfor er det også at foretrække at have de fleste steder, men man skal huske at benytte det korrekt, for ellers kan det hurtigt blive noget af en bakterierede, hvis man ikke bruger den ordentligt.

For det første kan det være umuligt at se alle de bakterier, der florerer på et toilet, og når man skal bruge sådan noget toiletpapir til alt fra at tørre sig bagi til at pudse næse og måske lige tørre noget andet op med, så ender man med at blande mange bakterier sammen.

Derfor kommer her en god tommelfingerregel: Når du er færdig med en givne toiletrulle, så gør lige dig selv den tjeneste at vaske toiletrulleholderen af, så den er bare nogenlunde ren igen til at modtage nyt toiletpapir.

Man skal ikke undervurdere, hvor stor en smitterede sådan et badeværelse kan blive.

Ved du ikke lige, hvilken toiletrulleholder du gerne vil have?

Så kan du set et stort udvalg af toiletrulleholdere her, som du kan købe.