Få den bedste hjælp til professionel emaljering af badekar

02 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Påtænker du en renovering af dit badeværelse inden for nærmeste fremtid, og overvejer du i den forbindelse at skrotte det gamle slidte og misfarvede badekar? Så bør du i stedet overveje at sætte emaljen på karrets inderside flot i stand.

Hvad er fordelen ved at lade badekarrets emalje renovere?

Der er flere fordele forbundet ved at renovere badekarret i stedet for at smide det ud.

Først og fremmest er det en del billigere og mindre tidskrævende at få en dygtig badekarsmaler til at forestå emaljering af badekarret end det er at skulle skille sig af med det.

Hvis du ønsker at skrotte badekarret vil du skulle påregne flere dages hårdt arbejde. Soklen omkring karret skal brydes ned inden badekarret kan fjernes og bortskaffes på reglementeret vis.

Bor du i etage ejendom, eller har du ikke adgang til en bil med anhænger træk, kan det godt være temmelig omstændeligt at skulle transportere badekarret på genbrugspladsen. Det samme gør sig gældende når du skal transportere det nye badekar, som i øvrigt heller ikke er helt billigt, hjem.

Dernæst skal det nye badekar installeres. Her får du muligvis brug for at bringe en autoriseret VVS installatør på banen da afløbet måske skal flyttes. Og så skal soklen mures op på ny.

Denne procedure kan godt gå hen og blive en ganske bekostelig omgang. Vælger du i stedet at lade en badekarsmaler udføre en renovering af badekar med ny emalje slipper du med en brøkdel af prisen. Samtidig vil en reemaljering allerhøjst tage fire timer. Og når den er færdig vil emaljen blot skulle hærde i et døgn før du atter kan tage dit badekar i brug.

Find en god badekarsmaler i København

Hos Emaljespecialisten kan du få et uforpligtende tilbud på emaljering af dit badekar. Klik ind og læs mere på Emaljespecialisten.dk.