Få en fornuftig parkeringsløsning hos dansk parkeringsfirma

23 August 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du forestår administration af private parkeringspladser er du sikkert ofte generet af uvedkommende parkering. Bilister, som intet har at gøre på matriklen, smider deres biler på de ledige parkeringspladser – til stor gene for de retmæssige indehavere. Og så er det at du bør overveje en god parkeringsløsning fra et velrenommeret parkeringsfirma.

Hvad indeholder en parkeringsløsning?

En parkeringsløsning er bygget op omkring varierende elementer af parkeringsservice, afhængig af dine parkeringspladsers beskaffenhed, størrelse og type. Forskellige parkeringspladser har forskellige behov når det kommer til parkeringsservice.

Derfor vil en parkeringsløsning som udgangspunkt baseres på en vurdering og en grundig analyse af parkeringspladserne. For nogle parkeringspladsers vedkommende kan det godt betale sig at investere i afspærring og adgangskontrol.

Det samme gælder for parkeringspladser som er placeret i parkeringskældre og parkeringshuse. Her vil du med bomme og pullerter, som aktiveres ved fremvisning af en gyldig parkeringsbillet eller parkeringstilladelse i form af en token, kunne begrænse og kontrollere adgangen til dine parkeringspladser ganske effektivt.

Et parkeringsfirma så som UnoPark vil kunne hjælpe dig med at foranstalte dette, og give dig mulighed for at administrere løsningen gennem et online administrations modul. På den måde kan du selv annullere parkeringstilladelser eller udstede nye online, baseret på eksempelvis nummerplader på de pågældende biler.

Få en parkeringsløsning med parkeringsopsyn og parkeringskontrol

Hvis dine parkeringspladser ikke har mulighed for afspærring vil du kunne få en fornuftig parkeringsløsning baseret på parkeringskontrol.

Når du vælger en sådan løsning hos UnoPark vil du få udført dit parkeringsopsyn af uddannede parkeringsvagter som har både hjemmel og beføjelse til udstedelse af bøde forlæg. UnoPark vil forestå al nødvendig skiltning samt inddrivelse af skyldige beløb fra parkeringsbøder. Og så vil du hurtigt kunne komme såvel uvedkommende som hensynsløs parkering til livs.

Hvis du ønsker et godt tilbud på en solid parkeringsløsning kan du læse mere på UnoPark.dk