Få en stor (mad) oplevelse

07 December 2018
admin

editorial

Nyder du at gå ud at spise?

Det må gerne være en oplevelse, når du går ud og spiser på restaurant. Og bemærk ordet “restaurant“. Altså ikke kun et sted, hvor du lige hopper ind fra gaden, og får dig en snack eller en burger. Nej snarere et sted, hvor du kan forvente noget ekstraordinært, og hvor du tillader dig at have store forventninger.

Det vil sige, at du kan regne med en helhedsoplevelse med ekstra god og lækker mad, og hvor omgivelserne ligeledes er ekstraordinære. Kort sagt, så er både kokke og lokaler helt i top, så du kan være sikker på et måltid, der forbliver i hukommelsen.

Den beskivelse passer perfekt til den århusianske restaurant Malt, som du finder via dette link: https://malt.dk/restaurant-og-lounge/.

Få ølmenu til maden 

Vin er selvfølgelig en klassiker til god mad. Men prøv noget nyt, og bliv overrrasket over, hvor godt øl egentlig passer til mange forskellige retter. Malt har 15 ølhaner, som er placeret elegant i restaurantens tykke hvide mure.   

Og rent faktisk får du øl i verdensklasse, for brygmesteren – Anders Kissmeyer – blev i 2012 faktisk kåret til Best Active Brewmaster på verdensplan.

Et restaurantbesøg i skønne omgivelser

Når du sætter dig til bords i restaurant Malt, så sidder du i historiske og enestående omgivelser. Restauranten har nemlig til huse i det gamle Ceres Bryggeri, som danner rammen om flotte hvide hvælvinger og et både rustikt og elegant køkken.

Kokke med frie hænder

Malt har ikke låst sig fast på én bestemt kulinarisk retning, som kan begrænse kokkenes kreativitet. I stedet har man givet dem frie tøjler til at fremtrylle lækkerier af alskens delikate råvarer. Kokkene er nemlig håndplukkede, fordi de er dygtige, nytænkende og begejstrede for den ædle kokkekunst.

Tag til Aarhus, og få fejet benene væk af en ekstraordinær madoplevelse på restaurant Malt.