Få et godt tilbud fra din lokale maler

20 May 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Skal din bolig males indvendig? Så er det en god idé at tage kontakt til det lokale malerfirma.

Hvorfor betale sig fra malerarbejdet?

Der er mange som vælger selv at forestå malerarbejdet i boligen – og de fleste bliver hurtigt overraskede over hvor meget der egentlig kræves i denne forbindelse.

Først skal du ud og købe ind, hvilket i sig selv er en tung opgave og i øvrigt ingen gratis omgang. Når du køber malergrej og materialer i detailhandelen, har du ikke mulighed for at få de samme rabatter som et malerfirma der køber stort ind. Udgifterne til maler ruller og pensler, sandpapir, spande og bakker samt afdæknings plast og pap, malertape og spartelmasse kan hurtigt løbe op – for slet ikke at tale om malingen.

Så skal du i gang med alle forberedelserne, som inkluderer minutiøs afdækning af samtlige gulve, møbler, paneler, dørkarme, vinduesrammer, stikkontakte og andet som ikke skal grises til med stænk fra malingen.

Dernæst venter der dig en større opgave med forberedelse af væggene. Sidder der gammelt tapet, skal dette først fjernes – og til dette formål kan du snildt afsætte en dag per rum. Den slags har det nemlig med at sidde særdeles godt fast. Inden under tapetet sidder pudset – og er dette i fin stand, kan du ”nøjes” med at slibe det fra gulv til loft, og eventuelt udspartle diverse huller.

Er pudset i en sløj forfatning, kan opsætning af filt eller fuldspartling komme på tale, i hvert fald hvis slut resultatet skal være smukt og holdbart. Alt i alt er malerarbejde mere krævende end man skulle tro. Og derfor kan det godt betale sig at overlade det til erfarne malere.

Lad dit lokale malerfirma i Smørum hjælpe med indvendig maling

Hos Malerkanonen kan du altid få et godt tilbud på professionelt udført malerarbejde – læs mere på Malerkanonen.dk