Få flere tilbud på dit billån

09 November 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Inden du tager et billån, er det altid en god ide, at du sørger for at få flere tilbud på det. Dermed kan du finde ud af, hvor meget de forskellige banker og låneudbydere tager for at give dig lånet – og hvor meget de vil låne dig ikke mindst. Der kan være forskelle på det, derfor er det godt, at du forhører dig flere steder. 

Hvis du synes, at det lyder besværligt at få flere tilbud på lån, kan du bruge Bankly billån. Det er en service, hvor du skriver, hvor meget du vil låne, hvor længe du vil låne pengene, hvilken årgang bilen, du vil købe, er, og hvor meget du selv kan lægge for den. Når du har udfyldt det hele, bliver dine ønsker sendt videre til en række låneudbydere. De kan så give dig et tilbud på, hvor meget de vil låne dig, og hvor meget renter og gebyrer kommer til at være på hos dem. I stedet for at skulle henvende dig til mange forskellige, skal du altså bare henvende dig et sted. 

Giver måske et bedre lån

Vi kan ikke garantere dig, at det giver dig et bedre lån, at du gør det på den måde. Men ved at bruge Bankly ved bankerne jo, at de konkurrerer om at få dig som kunde. Derfor kan det være, at de kan give dig et lidt mere attraktivt tilbud, end hvis du bare henvendte dig til dem. 

Selv hvis tilbuddet ikke er bedre, men det samme som du alligevel havde fået, kan du være sikker på, at det i hvert fald ikke er det dårligste. Hvis du kun henvender dig et sted, kan du jo ikke vide, om du kommer til at vælge det allerdyreste lån. Det er rigtig ærgerligt, hvis du først opdager det, når du har taget lånet.