Få hjælp til at opretholde en god mundhygiejne hos din tandlæge

12 February 2022
Astrid Pedersen
image

editorial

Skal dine tænder være unge, smukke og stærke – også når du kommer op i årene? Så handler det om at lægge en indsats allerede nu.

Du har faktisk et godt fundament at bygge på, da du indtil dit fyldte attende år har modtaget gratis tandlæge behandling. Mens du gik i folkeskole har du oven i købet skulle gå til skoletandlægen mindst en gang om året, og fået såvel forebyggende behandling som diverse andre former for tandbehandling kvit og frit.

Dette gælder for alle danskere som er vokset op siden tresserne. Målet med den gratis skoletandpleje var at skabe generationer som kunne bevare deres tandsæt flotte og funktionelle hele livet igennem – de såkaldte Nul Huller generationer.

tandlæge

Danskere tilhørende disse generationer har således de stærkeste forudsætninger for at beholde alle deres tænder, selv i alderdommen. Desværre er der mange som efter endt skolegang eller det fyldte attende år helt dropper tandlæge besøgene. Og så er det at det hurtigt gå galt.

Gå hyppigt til tandlæge, og spar dig selv for tandpine og lommesmerter

Mange danskere springer tandlæge besøgene over af økonomiske årsager, eller fordi de finder dem overflødige. Men faktisk er det billigere at gå til tandlæge og få renset og efterset bisserne et par gange om året end at skulle have tandlægen til at rette op på de skader der kan opstå hvis man undlader dette.

En parodontose behandling er langt dyrere og mere langtrukken end et til to årlige besøg som kan forebygge den frygtede sygdom. Og skal du have lappet en tand, eller måske erstattet af et tandimplantat, løber det også hurtigt op.

Find din nærmeste tandlæge i Næstved

Hvis du leder efter en tandlæge i Næstved som du kan benytte fast de næste mange år kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær. Klik ind på Tandlægerne Dickow & Lindkær og bestil tid til din første tandbehandling.