Få hjælp til rekruttering af vikarer hos et vikarbureau

16 May 2022
Astrid Pedersen
image

editorial

Står du og mangler hænder i forbindelse med et fremtidigt projekt, eller skal du bruge ekstra hjælp i den kommende sæson? Så bør du overveje at finde din nye midlertidige medarbejder gennem et vikarbureau.

Hvad kan et vikarbureau gøre for mig?

Et vikarbureau kan ikke alene forsyne dig med dygtige medarbejdere til midlertidige afløser tjanser i din virksomhed. Du er med et vikarbureau også garanteret det bedste match når du skal have besat projektstillinger med kompetente og kvalificerede håndværkere eller fagfolk.

Et moderne vikarbureau anno 2022 vil have adgang til en omfattende emnebank i hvilken oplysninger om dygtige vikarer inden for alle fagområder hurtigt kan hentes frem. Ved hjælp af disse såkaldte search and select databaser er det nemt og hurtigt at finde det perfekte match til netop din virksomhed eller konkrete opgave.

vikarbureau

Når du lader et vikarbureau forestå udvælgelse og rekruttering af den vikar du står og skal bruge lige her og nu sparer du både tid og kræfter. Du slipper for selv at skulle udfærdige en job annonce, sortere indkomne ansøgninger, og udvælge kandidater til samtale.

Samtlige vikarer i vikarbureauets emnebank er nemlig på forhånd screenet og kategoriseret efter kompetencer, erfaring og yderligere faglige eller menneskelige kvalifikationer. Det betyder at et vikarbureau på baggrund af dine ønsker og præferencer nemt og hurtigt vil kunne fremsøge egnede kandidater i form af håndværkere eller fagfolk som står parat til at udfylde hullerne i din medarbejder stab.

Du er sikret det optimale match uanset typen og varigheden af dit projekt eller karakteren af de arbejdsopgaver du gerne vil have løst. Og du kan være så heldig at din nye vikar har præcis de egenskaber du søger i en medarbejder, så at vikariatet måske endda ender med en fast ansættelse.

Du finder de bedste vikarer inden for håndværk, lager og industri hos DK Vikarservice ApS – læs mere på dkvikarservice.dk.