Få mere ud af data med Power BI kurser

08 February 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Beskæftiger din afdeling sig i hverdagen med analyse af større datamængder med henblik på at understøtte forretningens operative beslutninger? Så kan du med stor fordel overveje at udrulle og implementere Microsoft Power BI.

Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er en serie værktøjer som du kan anvende til analyse, data modellering og rapportering i forbindelse med dit arbejde inden for Business Intelligence, forretnings udvikling eller research. Det er en rigtig god idé at anvende en samlet platform så som Microsoft Power BI til dette formål idet du så vil få nemmere ved at integrere dine data med andre Microsoft applikationer så som Microsoft Excel.

Samtidig er det smart at lære denne platform så godt at kende som overhovedet muligt. Og det har du mulighed for gennem spændende og inspirerende Microsoft Power BI kurser hos 4D.

Hvad kan jeg lære på et Microsoft Power BI kursus København?

Der findes en bred vifte af forskellige Microsoft Power BI kurser hos 4d som er blandt de mest velansete kursus udbydere i Danmark når det kommer til relevante IT kurser målrettet erhvervslivet.

Du kan med stor fordel lægge ud med Analyse og rapportering med Power BI som er et gratis seminar. Her kan du lære mere om Microsoft Power BIs anvendelse i forbindelse med blandt andet data analyse, rapportering og udarbejdelse af dashboards.

På den måde kan du finde ud af hvorledes du på mest hensigtsmæssig vis implementerer Microsoft Power BI som en del af din afdelings work flow. Og så kan du også få et større indblik i hvilket Microsoft Power BI kursus som egner sig bedst til dine medarbejdere. Her kan du for eksempel vælge imellem kurser som beskæftiger sig med datamodellering, design af rapporter, analyse og visualisering af data og meget andet.

Du kan se alle de forskellige Microsoft Power BI kurser på 4d.dk.