Få smukke og skinnende gulve med professionel gulvafslibning i Charlottenlund

20 November 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Er dine trægulve grimme og triste i overfladen? Så er det på tide at kontakte dit lokale gulvfirma for et tilbud på afslibning af gulve.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Til en gulvafslibning anvendes en maskine, som er forsynet med en roterende slibe rondel. På denne monteres sandpapir i forskellige korn størrelser – først groft, og så fint.

Når maskinen køres hen over trægulvet slibes de grimme pletter, skjolder og slidspor bort på skånsom vis ved hjælp af det grove sandpapir. Disse stikker nemlig sjældent dybere end et par millimeter. Og det er netop denne mængde som fjernes ved en gulvafslibning. Dernæst efterbehandles gulvet med eksempelvis sæbe, olie eller lak.

Hvem kan hjælpe med gulvafslibning i Charlottenlund?

Er du bosiddende i smukke og attraktive Charlottenlund i den eftertragtede Gentofte kommune kan du med fordel tage kontakt til det Københavnsk baserede gulvfirma DBF Gulvservice.

Hos DBF Gulvservice finder du udelukkende dygtige og kompetente gulvmænd med mange års erfaring og stor ekspertise inden for behandling af alle slags trægulve. Uanset dit gulvs type og træværkets sort vil de faglærte gulvslibere fra DBF Gulvservice hurtigt kunne vurdere hvor meget eller hvor lidt der skal slibes af for at komme de værste skønhedspletter til livs. På den måde sikres det at dit gulv vil kunne tåle at blive slebet igen, og samtidig minimeres risikoen for skader.

En DBF Gulvservice gulvmand vil samtidig yde kvalificeret rådgivning omkring valg af efterbehandling til dit nyslebne trægulv, lige som han vil vejede dig i den fremtidige pleje og vedligeholdelse af træværket. På den måde får du et trægulv som du og din familie kan have glæde af i mange år frem i tiden.

Du kan få svar på dine spørgsmål om gulvafslibning, og bestille et gratis og uforpligtende til bud på afslibning og efterbehandling af gulve i din bolig, via DBF Gulvservices hjemmeside https://dbf-gulvservice.dk/gulvafslibning-charlottenlund/