Få super flotte trægulve i din bolig med en professionel gulvafslibning

06 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er trægulvet i din bolig ved at være så træt og snusket at se på, at du overvejer at skifte det ud? Så bør du træde et skridt tilbage og tænke dig om en ekstra gang.

Er gulvet intakt, og træværket gennemgående sundt, er det faktisk rigtig synd at skrotte gulvet. Især hvis der er tale om et originalt trægulv af den mere massive type. Et sådant gulv er nemlig et stort aktiv for din bolig. Originale trægulve er i høj kurs blandt boligkøbere – det vil en hver ejendomsmægler kunne fortælle dig.

Så inden du lader dit trægulv brække op eller overhælde med eksempelvis beton eller cement bør du få en professionel gulvmand til at vurdere dit gulv og give et tilbud på en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Hvad kan jeg vinde ved at lade mit trægulv afslibe?

Hvis din gulvmand vurderer at dit trægulv er en oplagt kandidat til en gulvafslibning er der faktisk udelukkende gevinster at hente.

En gulvafslibning er en langt mindre tidskrævende og temmelig meget billigere procedure end en udskiftning af gulvet. Du vil ved en gulvafslibning kunne få dit trægulv til at skinne som var det ganske nylagt – flere toner lysere, og med en lækker ensartet overflade. Og med den rette efterbehandling vil du kunne give trægulvet lige netop det udtryk som du ønsker.

Kan jeg selv slibe mit trægulv?

Måske ønsker du at spare udgiften til en professionel gulvmand og selv forestå afslibning af gulve i dit hjem. Dette kan dog ikke anbefales. En dygtig gulvmand med mange års erfaring og det rette professionelle håndelag vil være langt bedre rustet til opgaven, og have de stærkeste forudsætninger for at skabe det optimale resultat. Og så behøver en gulvafslibning ikke at koste spidsen af en jetjager.

Du kan altid få et skarpt tilbud på en billig gulvafslibning hos Gulvkanonen – læs mere på Gulvkanonen.dk.