Find bådudstyr til lave priser online

01 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal familien beriges med en hyggelig og rummelig båd, som kan være til glæde og til gavn i forbindelse med sommerferie i Danmark? Så bør du vælge en båd som er i god stand – især hvis du er nybegynder ud i sejl verdenen og derfor ikke har det store kendskab til renovering af både.

Uanset hvilken type båd du vælger skal du dog være opmærksom på at der er meget arbejde forbundet med at eje sådan én. En båd skal helst én gang om året tjekkes grundigt igennem indvendig såvel som udenpå, for at identificere eventuelle småskader og få disse repareret.

Båden skal males med bundmaling som forhindrer diverse skaller, snegle og alger i at fæste sig på skrogets underside. Der ud over er det selvfølgelig vigtigt at forsyne båden med det rette rig og dæk udstyr samt redskaber og udstyr til anker og fortøjning. Og sikkerheden om bord skal også være i top inden I begiver jer ud på bølgen blå.

Find det rette udstyr til din båd online

Det behøver til alt held ikke at koste spidsen af en jetjager at udruste båden på korrekt og forsvarlig vis. Du kan oven i købet slippe for at skulle i mange forskellige forretninger for at finde det rette bådudstyr.

Hos Bådbiksen kan du nemlig købe alt hvad du skal bruge til såvel bådpleje og vedligeholdelse som til sikring af båden i forbindelse med ankring og fortøjning. I Bådbiksens online shop kan du samtidig finde elektronisk udstyr til navigation og kommunikation, lige som du kan supplere bådens beholdning af redningsveste og øvrigt sikkerheds udstyr

. Bådbiksen er tillige leveringsdygtig i alt hvad du skal bruge til at holde bådens toilet og øvrige VVS installationer kørende. Og så kan du tilkøbe diverse udstyr til vandsport og leg – for eksempel paddle boards og fiskegrej – i den online shop på baadbiksen.dk