Find de flotteste brugte biler online

14 October 2019
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er nye biler meget dyre i anskaffelse. Som potentiel bilkøber på jagt efter en udvidelse af din vognpark har du sikkert allerede opdaget, at prisen på en ny bil er utroligt høj. Dette skyldes, at nye biler i Danmark er pålagt en del høje skatter og afgifter gennem staten. Derfor er det for de fleste almindelige mennesker umuligt at finansiere køb af ny bil uden at optage et lån.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil i stedet for en ny?

Om du skal vælge en ny eller brugt bil, kommer selvfølgelig meget an på din økonomiske formåen og dine prioriteter. Hvis du har det fint med at punge op imod 180% af bilens reelle pris ud oveni nyprisen, og har du finanserne til det, er det selvfølgelig helt op til dig. Og ønsker du at gældsætte dig til fordel for et transportmiddel, som taber værdi fra det øjeblik du kører ud fra forhandleren, er det selvfølgelig også dit eget valg.

Men hvis du og din familie synes, at der er bedre og sjovere ting at bruge penge på, bør I vælge at kigge efter en brugt bil. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at finde en brugt bil i høj kvalitet, som ikke nødvendigvis er meget mere end et par år gammel. Den helt store fordel ved at vælge denne model er selvfølgelig, at bilen allerede har lidt det meste af det værditab, den nogen sinde kommer til – og samtidig har masser af kilometer tilbage i sig.

Du skal tænke på, at en brugt bil med tre år på bagsmækken var spritny for tre år siden, og således holder en vis standard. Og så kan du samtidig være heldig at få alt muligt spændende og lækkert ekstra udstyr med i handelen, som du ellers skulle have betalt ekstra for, havde du valgt at købe bilen fra ny.

Du kan finde aktuelle annoncer for brugte biler på Biltorvet.dk