Find den flotteste altandør og få nyt liv på altanen

29 April 2022
Astrid Pedersen

Når din altan trænger til en renovering bør du gå grundigt til værks. Det er en god idé at få hele istandsættelsen overstået på én gang – og gerne inden sommerens varme for alvor sætter ind. Så vil du nemlig kunne glæde dig over dette skønne, lyse halvår fra en helt ny altan, og for alvor nyde frugten af dit arbejde.

Du bør i denne anledning overveje om ikke altandøren trænger til en udskiftning. Hvis døren er mange år gammel er det sandsynligt at den ikke længere er helt tæt, og at varmen derfor siver ud. Og det vil du kunne se på din varme regning.

Derfor er det en god idé at skifte døren ud, så du slipper for varme tabet og de ubehagelige trækvinde som kan plage boligens beboere vinteren igennem.

image

Giv altanen nyt liv med en flot ny altandør

Der ud over er der masser af fordele ved at skifte den gamle altandør ud med en funklende ny en af slagsen. Moderne altandøre er både solide og stilfulde – og du vil ikke fortryde at du tog dette skridt til forbedring af din bolig.

Du kan for eksempel vælge at isætte en dobbelt altandør i stedet for en enkeltfaget model. Så vil du kunne få et rigtig flot lys indfald i boligen, og samtidig drage optimal nytte af den ekstra plads din altan har at tilbyde.

Du vil kunne invitere sommeren inden for på de lune dage, hvor den lette brise bærer lyde og dufte gennem dine stuer og værelser. Og i de mørke vintermåneder, hvor antallet af solskinstimer er sparsomt, vil du kunne optimere dit udbytte af disse.

Hvor kan jeg finde gode enkelte og dobbelte altandøre?

Hos Klarfönster finder du altandøre i alle udformninger – dobbeltdøre såvel som enkelte altandøre. Du kan se dem alle i den online shop på Klarfonster.se.