Find et lejemål i det smukke Rebild

09 March 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Går du og overvejer om du skal finde en ny bolig og det gerne må være i det naturskønne Nordjylland, kan du overveje at se dig om efter et lejemål i Rebild. Det er et område der blandt andet er kendt for de unikke Rebild bakker, som især er genstand for opmærksomhed d. 4 juli, hvor dansk/amerikanske fejre den amerikanske uafhængighedsdag.

Samtidig med at din nye bolig ligger i naturskønne omgivelser, er det ofte nemmere at finde et bolig, når man ikke begrænser sig til at ville bo i storbyerne. De vil også ofte være billigere i den månedlige husleje. 

De mange fordele ved at bo i provinsen

Mange overser de mange fordele ved at bo i provinsen ved udelukkende at fokusere på at finde en bolig i en storby. En af årsagerne til dette er arbejde. Mange tror det kan være svært at finde et arbejde udenfor byerne og tanken om at skulle pendle afholder mange fra at kigge efter en bolig udenfor byerne. 

Det er imidlertid noget kommunerne er meget opmærksom på og de arbejder aktivt for at introducere borgere og virksomheder for hinanden. Det har også den ekstra fordel at virksomheder, der tøver med at flytte ud af byen til et område med billigere husleje og mere plads oplever, at de ikke har problemer med at finde kvalificeret arbejdskraft.

Som børnefamilie har du også flere fordele end i byerne. Normeringerne er typisk bedre, skolerne og institutionerne er ikke fra før anden verdenskrig. Der vil også typisk være et stort og rigt foreningsliv og tilbud til både børn og voksne.

Tilsidst er det også vigtigt at huske, at selv om man bor udenfor en af de danske storbyer er der sjældent længere, end at man sagtens kan køre ind en aften, hvis man har lyst til at gå i byen.