Flotte og ukonventionelle firmajulegaver anno 2022

editorial

Skal virksomhedens julegaver til ansatte og samarbejdspartnere være noget helt særligt i år? Så bør du tænke ud af boksen.

Tiden er efterhånden løbet fra den vante one size fits all løsning med en cellofan indpakket julekurv indeholdende alle de traditionelle juleklassikere. En sådan kurv som blandt andet indeholder chokolade, konfekt, lakrids, nødder, mandler og andet lækkert knas er ikke videre velegnet til modtagere som lider af mælke eller nødde allergi, eller som bare ikke spiser sukker – heller ikke op til jul.

Der er også mange som ikke drikker te eller kaffe – og en stigende del af befolkningen er ikke glade for alkohol. Derfor vil en julekurv ofte skyde langt forbi målet, og ikke være til glæde for størstedelen af dine modtagere.

Glæd medarbejderne med vælg selv-julegaver

Der ud over er der mange virksomheder som helt har droppet den årlige juleafslutning, hvor medarbejdere og chefer mødes festligt lag, og hvor julekurvene overrækkes. Men selv om du ikke markerer årets sidste arbejdsdag med en sådan sammenkomst behøver det ikke at betyde at dine medarbejdere skal snydes for en lækker gave.

image

Hvis du ikke selv har mod på at skulle fremsende årets firmajulegaver til samtlige medarbejdere kan du med stor fordel overlade denne opgave til Julefabrikken ApS. Hos Julefabrikken ApS kan du nemt opsætte en juleshop hvor dine medarbejdere selv kan få lov at vælge deres gaver inden for en prisramme som du selv fastsætter. Det er nemt og bekvemt – og dine medarbejdere vil med sikkerhed kunne finde gaver som de alle hver især kan få langt større glæde af end en færdigpakket julekurv.

Hos Julefabrikken ApS finder du udelukkende kvalitets produkter fra kendte brands inden for genrer så som køkkenredskaber og husgeråd, bolig indretning, beklædning, forbruger elektronik og selvfølgelig spiselige varer. Klik ind og se hele udvalget på hjemmesiden julefabrikken.dk.