Gå ikke på kompromis med korrekt installering af robotplæneklipper

26 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal din plæne stå så flot som aldrig før denne sommer – men gider du ikke bruge timer i haven svedende over din gamle manuelle plæneklipper? Så er der hjælp at hente. Du kan nemlig vælge at gøre hvad tusindvis af andre danskere har gjort, og investere i en moderne robotplæneklipper.

Med en robotplæneklipper til hjælp behøver du ikke så meget som at løfte en finger når græsset skal slås. Det eneste du skal gøre er at sørge for at din robotplæneklipper er sat ordentligt op fra starten af, og at kanttråd til robotplæneklipper er monteret efter gældende forskrifter.

Kanttråden er det kabel som sikrer at din robotplæneklipper ikke kører uden for plænen og enten stikker af hjemmefra eller ødelægger dine staudebede – altså en slags usynligt hegn som robotplæneklipperen registrerer ved hjælp af en indbygget sensor.

Du kan godt vælge at fastgøre kanttråden langs plænens kant ved hjælp af medfølgende pløkker. Det tilrådes dog at du får nedlagt kanttråd til robotplæneklipper under jordens overflade.

Kanttråd som er monteret over jorden er ikke noget kønt syn og udgør desuden en snublefare. Og kanttråd til robotplæneklipper nedlagt i den korrekte dybde og med den rette afstand til plænens kant kan bruges i mange år, også selv om du skulle vælge at købe en ny robotplæneklipper når den gamle er slidt op.

Få den bedste professionelle hjælp til nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper

Hvis du ønsker kanttråden nedlagt korrekt bør du overlade denne opgave til de professionelle. Et firma som Kabelnedlægning.dk, som har specialiseret sig inden for installation af robotplæneklippere, kan hjælpe med alt fra korrekt nedlægning af kanttråd til opsætning af den til din nye robotplæneklipper hørende app. Med den kan du styre din robotplæneklipper og sætte den til at slå græs mens du ikke er hjemme.

Du kan læse mere om robotplæneklippere på kabelnedlaegning.dk.