Giv trægulvet en chance mere med en professionel gulvafslibning

05 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du længe gået og overvejet, hvorvidt du skulle skifte de gamle, grimme trægulve ud med mere moderne, slidstærke og rengøringsvenlige gulvtyper? Så bør du tænke dig om en ekstra gang.

Det er meget muligt at tidens indretnings trends foreskriver smarte og hippe beton og cement gulve, som kan give dit hjem et industrielt og urbant touch. Men træværk er og bliver det materiale som egner sig allerbedst til gulv belægning i hjemmet. Du vil med stor sandsynlighed komme til at fortryde at du lod dit gamle trægulv overhælde med beton eller cement.

For det første vil akustikken i din bolig ændre sig markant. Og for det andet vil et beton eller cement gulv aldrig kunne skabe den hjemlige og hyggelige atmosfære som et trægulv kan.

Kan mit trægulv blive pænt igen?

Hvis grunden til dine overvejelser er overfladisk slid i træværket er svaret ja – dit trægulv kan sagtens blive rigtig pænt igen. De skønhedspletter, du ser i overfladen på dit trægulv, vil nemlig kunne elimineres ved hjælp af en grundig og effektiv gulvafslibning. Og med den rette efterbehandling vil gulvet kunne komme til at skinne som var det ganske nylagt.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

Du bør altid lade en professionel gulvsliber varetage opgaven med afslibning af gulve. På den måde er du garanteret det mest optimale resultat – og du minimerer samtidig risikoen for skader på dit trægulv. Samtidig slipper du selv for det hårde slid. Og du vil få den bedste og mest kvalificerede rådgivning når det handler om valg af efterbehandling.

Uanset hvor i landet du er bosat vil du hos det danske gulvfirma Gulvkanonen kunne få et skarpt tilbud på en professionelt udført gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling efter eget valg. Klik ind på Gulvkanonens hjemmeside Gulvkanonen.dk og få mere information.