Har du orden i dine forsikringer til din Peugeot 208?

15 February 2019
Anders Lundtang Hansen
Har du orden i dine forsikringer til din Peugeot 208?

Det er herligt at eje sådan en fransk bil i form af en Peugeot 208, og selvom der kan være stor forskel på Peugeot 208 priser, om man køber den fra ny, leaser den eller køber den brugt, så kan man være ret så sikker på, at man ender med at eje en god bil.

Men pengene slutter jo ikke her, for bare fordi du har lagt et engangsbeløb for en bil eller er gået med til afbetalinger, så er der jo løbende udgifter forbundet med at have en Peugeot 208 og for den sags skyld en hvilken som helst anden bil.

I dette indlæg vil vi dog koncentrere os om forsikringer i forbindelse med at eje en Peugeot 208, men der er mange andre penge, der skal lægges til side i forventningerne om at spendere på vedligeholdelse og generel brug af en Peugeot 208. Dette vil du kunne læse om andetsteds. 

Reglerne har for nyligt ændret sig hvad angår forsikringer til biler herhjemme, hvor man nu kan få en dagsbøde for hver dag, man ikke har den rette forsikring, så det er vitterligt værd at sørge for, at man har styr på forsikringerne!

De meste kendte forsikringer er nok kaskoforsikring og ansvarsforsikring, og selvom der er lovkrav ved visse af disse i forbindelse med at eje en bil, så er der overraskende mange danskere, der ikke har styr på dette.

Man forestiller sig måske som bilejere, at det bedre kan svare sig at spare de penge til forsikringer, fordi man ikke, som mange mennesker generelt har det med forsikringer, gider betale for noget, man umiddelbart ikke bruger.

Ikke alene er dette en forkert opfattelse at have, men det kan også blive dyrt for dig ikke at have styr på forsikringerne til din Peugeot 208. Det kræver kun ét enkelt uheld, og så er man i gæld. 

Det er jo ikke de 154 andre gange, hvor man undslipper med nød og næppe, man har brug for forsikringerne, men statistikken taler for, at jo længere du kører uden uheld, jo tættere er du på, at det snart sker.