Husk en gulvafslibning, når du planlægger renovering

06 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Trænger din bolig til en ordentlig overhaling? Så er det måske på tide at planlægge en gennemgribende renovering, og der er ingen grund til ikke at få alt det tunge og krævende arbejde overstået på én gang.

Vælger du denne løsning er det en god idé at tømme boligen mens arbejdet står på, så at håndværkerne kan komme til at udføre deres arbejde optimalt. Du kan eventuelt selv flytte i sommerhus så længe, og sende dine møbler og dit øvrige indbo til opbevaring på et lagerhotel.

Det er måske et spørgsmål om et par uger, hvor du ikke kan bo i dit hus eller i din lejlighed – men så vil du til gengæld kunne nyde frugten af anstrengelserne i mange år fremover. Og lader du professionelle håndværkere forestå din renovering er du garanteret det mest optimale og holdbare resultat.

Glem ikke gulvene når boligen skal sættes i stand

Når du således planlægger renoveringen af din bolig, er det en god idé at være opmærksom på hvilke håndværkere som skal udføre deres arbejde hvornår. Ved at optimere planlægningen kan du sikre at tiden udnyttes bedst muligt, og at du slipper for ekstra regninger eller grimme overraskelser undervejs.

Det er selvfølgelig smart at gemme det afsluttende malerarbejde, som skal sætte kronen på værket, til allersidst. Men du må i denne forbindelse endelig ikke glemme dine trægulve. Disse skal nemlig med stor sandsynlighed afslibes. Og dette skal foregå før væggene males – ellers risikerer du at slibestøv sætter sig i den friske maling og gør væggene matte og nussede at se på.

Hvem kan hjælpe mig med afslibning af gulve i forbindelse med renovering?

Du bør vælge et velrenommeret gulvfirma med mange års erfaring til at varetage gulvafslibning og efterbehandling. Gulvkanonen står altid klar med et skarpt tilbud på en billig gulvafslibning – læs mere på Gulvkanonen.dk.