Hvad kan Opel, som de andre bilmærker ikke kan?

08 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal svare på det spørgsmål, som vi stiller herover, så bliver man nødt til lidt at se, hvad man kan sammenligne det med:

Du kender nok sådan en type, der bløder for en fodboldklub, hvor vedkommende tilsidesætter alt andet i livet, når der sker noget, der har med det hold at gøre.
Vedkommende har formentlig en tatovering angående klubben, og der er et helt værelse, der er dedikeret til ting med klubben.

Og så har vi dem, som der ved, hvad fodbold er, men som ikke går op i det.

Man kan sammenligne de to typer ved at sige, at der er nogle, der sværger til Opel altid har og har gjort det hele livet, og vedkommende vil kun køre i det bilmærke, og man besøger altid et Opel autoværksted, når der skal laves noget ved bilen.

opel

Og så er der dem, der bare gerne vil have en bil, fordi det er rart at kunne komme frem og tilbage, når man selv vil bestemme det.

En Opel kan være det bedste

Så det kommer lidt an på, hvem man spørger, men det er klart, at hvis man spørger dem, som der laver Opel, så vil de altid sige, at deres biler er de bedste.

Der vil også være modstandere, mens andre er ligeglade, så det handler simpelthen om, hvad ens egen oplevelse er med dette bilmærke.

Nogle mennesker kan foretrække Opel, men de sværger ikke fanatisk til dem: De kører tit i Opel og skifter til en ny Opel, når det er, men derfor er det ikke ensbetydende med, at de ikke kan finde på at eje en anden type bil.

Det er jo også bare nemmere, når man har vænnet sig til Opel, at man holder ved det, for det er mere belejligt, end at man skal hen at lære en anden slags vil at kende.