Hvilken online bank tilbyder det bedste kontantlån?

29 April 2021
Silje Hansen

editorial

Hvis du har besluttet dig for at købe en ny bil, båd eller udskifte den gamle, kan du nu ansøge om et kontantlån. Et kontantlån behøver nødvendigvis ikke kun gå til en bil. Du kan også bruge pengene på at købe en ny båd, eller komme ud på den rejse, som du længe gerne vil opleve. Du kan også bruge pengene på at investere i din bolig ved at få lavet dit drømmekøkken eller et lækker badeværelse. Det vil som regel også gøre at boligen bliver lettere at sælge, eller holder sin værdi. 

Hvis du har opdaget en god investering, kan du også bruge kontanterne til at investere i aktier for. Der er som udgangspunkt ingen regler eller rammer for, hvad du kan bruge pengene på. Det er dermed frie midler for dig. 

Hvordan finder du frem til det bedste kontantlån?

Der findes i dag mange forskellige banker og lånemuligheder online. Fordelen for dig med den større konkurrence er, at det kan komme dig til fordel, når du skal ansøge om et lån. Alt efter hvor mange penge du skal bruge, kan du vælge en bank der tilbyder det. 

Her er det en fordel at gøre dig overvejelser om, hvor meget du skal bruge, samt hvad en realistisk tidshorisont er. Med de informationer kan du nemlig indtaste det ønskede lånebeløb og løbetid får at få en estimeret månedlig ydelse samt rente for lånet. 

Det er vigtigt at når du gennemgår tilbuddet, at du er opmærksom på, hvad du skal betale i rente og gebyrer. En god måde at få overblikket på er ved at kigge på de samlede kreditomkostninger, når lånet er tilbagebetalt. Du kan også kigge efter ÅOP, som viser de årlige omkostninger i procent.

Find det billigste kontantlån her

Hvis du er på jagt efter det bedste og måske billigste vilkår for et lån, så se dine muligheder her.