Hvor lang tid bør man bruge i et byggemarked?

26 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis vi skal være meget firkantede og dele kønnene lidt op, så kan man sige, at når kvinder skal handle ind, så bliver det nogle gange et påskud, at de skal hente en given ting, hvorefter de så tager ud at shoppe med mange svinkeærinder til følge.

Andre gange behøver de ikke en undskyldning, de tager bare ud at shoppe alligevel, tager ind i mange butikker; nogle butikker havde de endda ikke regnet med at besøge. De tager en veninde med og kommer hjem med en masse ting, som de ikke havde regnet med at købe, og så er der brugt en masse penge.

Når mænd skal handle, så går de meget målrettede efter det, som de er sendt ud efter, eller som de mangler. Der skal helst være få muligheder at vælge blandt, det skal være let at komme frem og tilbage, og man vil egentlig bare have det overstået.

Lige indtil det drejer sig om et besøg i et byggemarked, så er det en helt anden sag.

Afsæt tiden korrekt i et byggemarked

Flere og flere byggemarkeder er også blevet klar over, at mænd kan bruge lang tid sådan et sted, da det bliver en tilflugsthule, hvor de kan mødes med ligesindede eller snakke erfaringer med andre.

Man mangler næsten bare en bar i byggemarkedet, og så kunne det blive samlingspunktet.

Derfor ser man da også legeområder til de små børn, cafépladser til kvinderne med videre i nogle byggemarkeder, fordi manden måske havde taget familien med på slæb, og så kan de godt tillade sig at blive lidt længere, synes de.

Men det behøver man jo ikke gøre, selvom muligheden er der. For byggemarkederne vil jo gerne have dig til at blive og bruge flere penge.

Det er bare ikke så heldigt, hvis man har en stram tidsplan enten som håndværker eller i tiden sammen med familien efter arbejde.

Derfor bør man aftale med ens bedre halvdel, hvor lang tid man bruger på det sted – og det skal så være gengældt.

Og er man på arbejde, skal man slet ikke spilde den tid!