Hvordan skal din herreklip være denne dag?

28 May 2021
Anders Lundtang Hansen

Vi mænd er meget vanedyr, når det kommer til de ting, vi gerne vil have.

Det kan være sådan noget med, når vi skal handle tøj, at vi tager i den samme tøjforhandler og finder det samme sæt tøj – uden at spørge om hjælp.

Når man handler ind, går man meget målrettet efter de ting, som man har skrevet på indkøbslisten.

Tager man ned på ens grillbar, så kan de næsten have ens sædvanlige bestilling klar til, hvornår du ankommer, fordi indehaveren ved, hvornår du plejer at dukke op, og hvad du skal have.
Det samme scenarie gentager sig, når du tager ned på din stambar.

Når du så skal klippes, for det hår skulle nødigt blive for langt, så bevæger du dig ind på et territorie, hvor det ikke er så meget dit køn, der dukker op her.

Så du sniger dig nærmest langs gadehjørnerne for at komme ind til frisøren, hvor du bare beder om den vante klipning, uden du udveksler et ord med frisøren, indtil det er tid til at betale.

Prøv en anden frisure med herreklip

Der er intet galt i at bruge den fremgangsmetode, men måske ville man ærgre sig på det yderste, at man aldrig prøvede noget andet med ens hår, for der er faktisk mange muligheder med selv sparsomt hår.

Der er gode forslag at hente hos https://www.hairbykant.com/herreklip/

Og selvom du måske ikke er i det unge segment, så kan man jo godt være ung med de unge; en moderne herreklipning passer måske lige til dit ansigt og hoved!

Og så er det jo ikke værre, end at du altid kan fjerne håret igen, hvis det ikke var noget for dig – det gror jo ud igen.

Måske er det faktisk det skaldede udseende, som der ville passe på dig.

Du ved det jo aldrig, før du har prøvet det!