Hvordan vælger du det rette kursus i Power BI?

30 April 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Er du på en arbejdsplads, hvor I løbende har behov for at præsentere og ikke mindst behandle data? Så ved du sikkert alt om, hvor værdifuldt det kan være, at jeres data kan fremlægges på en overskuelig måde. Hvis ikke I allerede bruger Power BI, så er der god grund til at kaste sig over programmet. Hvis programmet allerede bruges i den daglige arbejdsgang, så kan det være, du ønsker at styrke dine medarbejderes Power BI evner. 

Uanset hvad jeres situation måtte være, så får du hjælp her til at finde det helt rette Power BI kursus. 

Sådan finder du det rette kursus i Power BI

Med et kursus i Power BI får du det helt rette setup, når dine medarbejdere skal styrkes i brugen af dette program. Lad os derfor kigge mere på, hvad der er med til at gøre et kursus til det helt rette. 

Find et kursus der matcher medarbejdernes niveau 

Først og fremmest er det utrolig vigtigt, at du kan finde kurser, som matcher de niveauer, dine medarbejdere er på. Det har nemlig alt at sige, at et kursus hverken er for let eller for svært, hvis kurset reelt set skal kunne klæde dine medarbejdere bedre på til at bruge programmet. 

Kan du selv komme med inputs til kurset? 

En anden ting du kan forholde dig til ved Power BI kurser er, om du kan komme med inputs til indholdet. Det er nemlig en måde, du kan sikre dig, at der tages fast i specifikke udfordringer, som dine medarbejdere potentielt sidder med. Denne mulighed har du f.eks. også hos firmaet, 4D. 

Hvis du som udgangspunkt forholder dig til punkterne herover, så har du ekstra gode muligheder for at finde lige det kursus, der kan styrke dine medarbejdere bedst muligt. Og det betyder selvfølgelig, at der kan laves endnu bedre rapporter, hvad end rapporterne skal bruges internt eller over for kunder.