Hvorfor du bør overveje re-emaljering af badekar

01 November 2021
Steffen Hansen
image

editorial

Har du hørt om re-emaljering af badekar? Det er en effektiv og billig løsning, hvis du har et badekar, der er ved at se temmeligt slidt ud. Badekarrets overflade kan godt blive medtaget efter mange bade, hvor der bliver brugt forskelligt slags sæber og olier. Herudover kan kalken i vandet godt skade emaljeoverfladen. Kalk er uundgåeligt, men det kan godt holdes nede med de rette midler. I dette indlæg vil vi komme omkring, hvilke fordele der er ved emaljering af badekar. Så læs med her.

 

 

1. Du sparer penge og tid

Som nævnt i introduktionen så er emaljering af dit badekar en billigere løsning, fremfor du går ud og investerer i et nyt badekar. Det koster penge at få et nyt badekar. Ikke nok med du skal betale for badekarret, så skal du også sikre dig en korrekt montering af badekarret til dit hjem. Det er ikke just noget, man lige selv kan gøre. Herudover er et badekar temmelig tungt at løfte selv. Så du sparer ikke blot penge, men også tid ved at få emaljeret dit badekar. Det er en relativ hurtig behandling at få udført, så du skal ikke vente i længere tid på, at badekarret er klar til at blive brugt igen. 

 

2. Det er nemmere at rengøre

Hvis dit badekar er en ældre model, så har den sikkert opbygget en del kalk og andet snavs, der kan være svært at få af ved almindelig rengøring. Ligesom alt andet armatur, håndvaske og brusehoveder så kan der opstå en del kalk. Det skyldes, at der er en del kalk i vand fra vandhanen. Derfor kan kalk forekomme. Med emaljering af badekarret, og sågar også din håndvask kan du få bugt med kalken. Her vil den gamle overflade blive slebet ned, så den nye emalje kan spraymales på. Det vil give flotte resultater, og du går et nemmere badekar at gøre rent. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om emaljering af badekar og hvad prisen er, så kan du læse mere via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/re-emaljering-af-badekar-pris/.