Inkasso – Når nøden er størst er hjælpen nærmest

19 July 2020
Athene Eriksen

editorial

Inkasso – Hjælp til den bedste løsning for dig 

Har du foretaget et køb med hensat betaling og har ikke fået indbetalt regningen, kan din sag blive sendt til inkasso. Dette betyder at firmaet har givet sagen videre, enten til deres egen inkassoafdeling eller til et privat selskab. Inkasso foregår enten hos en advokat eller igennem et selvstændigt firma. Disse vil tage kontakt til dig, for sammen at finde en løsning til at afbetale din gæld. 

Vores firma havde sin start i begyndelsen af 1900-tallet og har siden fusioneret og ekspanderet, til nu at have baser i både Århus og København. Vi er derfor i stand til at hjælpe virksomheder og private, spredt over Danmarkskortet. Med 95 kyndige og professionelle ansatte, har vi samlet set 1438 års erfaring indenfor juridisk rådgivning. Dette giver os ekspertise indenfor 20 forskellige områder, herunder inkasso. Vores afdeling er i stand til at bistå dig med alle former for inkasso, så uanset hvilken situation du måtte befinde dig i, så har vi medarbejdere som står klar til at hjælpe dig. 
De forskellige former for inkasso er:

  • Almindelig inkasso (privat)
  • Boliginkasso
  • Realkreditinkasso
  • Pantebrevsinkasso
  • Udenlandsk inkasso
  • Indkassering af ejendomsskatterestancer

Vores mål er at hjælpe dig til den mest fordelagtige og overskuelige aftale for dig. Man skal eksempelvis tænke sig om før man laver en afdragsaftale, hvis man betvivler sin evne til at betale af, indtil beløbet er afregnet. Når du modtager besked fra inkasso, må dette aldrig ignoreres. Der er specifikke regler for hvordan medarbejderne ansat til at inkassere, må udføre deres arbejde og bliver regningerne ikke betalt, kan dette i værste tilfælde ende i domstolen. Skyldneren vil blive opkrævet sagsomkostningerne og det er derfor af højeste vigtighed at reagere ved en sådan henvendelse. Derfor kan det være en fornuftig idé at kontakte professionelle med baggrund inden for denne type lovgivning, til at assistere dig til at finde den bedst mulige løsning for dig. 

Ønsker du hjælp til at få styr på din gæld og finde den ideelle ordning for netop din sag? Så kan du med fordel se med på Holst Advokaters hjemmeside, hvor du vil finde mere information på emnet. https://www.holst-law.com/forretningsomr%C3%A5der/inkasso.aspx