Jagtudstyr til alle former for jagt

14 October 2021
Mette Nielsen

editorial

Du kommer ikke langt som jæger, hvis du ikke har udstyret i orden. Det ved de fleste jægere, så hvis du har jagt som en ny hobby, må du hellere i gang med at finde det helt rigtige udstyr for dig – det er nemlig meget forskelligt, om du er til den ene eller den anden slags.

Det kræver både tid og tålmodighed at finde frem til det helt rette udstyr, når du er jæger. Det er sjældent, du holder dig kun til det, du køber, første gang du er ude og finde eksempelvis tøj og støvler til de lange dage i skoven eller markerne. Du er nemlig nødt til at afprøve, hvad der fungerer for dig og hvad der ikke gør.

Nyt udstyr alt efter sæson

Det er klart, at de støvler som er gode til dig om sommeren, er ikke de sammen som fungerer godt om vinteren, og sådan er det generelt med jagtudstyr. Der er utrolig mange ting i spil så som vejrets skiften, og hvilken slags jagt du er på.

Hvis du er på jagt og skal sidde meget stille, skal du have en slags tøj på. Skal du trave rundt i timevis, skal du have en anden slags på. Det samme gælder dit udstyr til at nedlægge dit bytte. Det er også meget forskelligt, hvad du skal bruge her.

Derfor er du nødt til at have en god jagtbutik, hvor du køber dit udstyr. Det bedste vil være, hvis du har et eller to steder, hvor du vender tilbage til igen og igen. På den måde kender du deres sortiment, og du har tidligere handlet der og opbygger et forhold til stedet – det gælder også selvom det er online handel, som eksempelvis på Jagtogvildt.dk

Hvis du har gode erfaringer med et sted, hvor servicen er i orden, så er det med at holde fast i det sted.