Kan man male fliser i badeværelset?

24 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Er du flyttet i ny bolig, hvor fliserne på badeværelset overhovedet ikke er i din stil? I det tilfælde har du sikkert overvejet, hvad du kan gøre ved dem. Det kan være, at du gerne vil have ordnet hele badeværelset og have alle fliserne udskiftet samtidig – men i det tilfælde har du nok også fundet ud af, at det er rimelig dyrt for dig at gøre. 

Heldigvis findes der alternativer til at få hele badeværelset renoveret. Hvis det ellers er i god stand, kan du nemlig vælge at få malet fliserne i stedet. På den måde kan du give dem et nyt udtryk til kun en brøkdel af, hvad det ville koste at få renoveret badeværelset. Det er altså en kæmpe fordel for dig at gøre det på den måde. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med maling af fliser på badeværelset, er emaljering-af-badekar.dk. De har stor erfaring på området og kan hjælpe dig med at skabe lige det look på badeværelset, du ønsker. De bruger en særlig polyurethan maling til at male med. Den er meget holdbar og kan derfor klare sliddet fra vandet. Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/kan-man-male-fliser-i-badevaerelset/ 

Overvej maling af badekar samtidig med

Har du også et badekar, der ikke længere er så pænt, vil du sikkert også gerne have det malet. I det tilfælde kan det også sagtens lade sig gøre. Hos emaljering-af-badekar.dk kan de give dit badekar et nyt udseende med en ny emalje. De kan også foretage småreparationer, hvis der er brug for det. 

For ganske få penge kan du altså give dit badeværelse et helt nyt look. Det kan enten gøre, at du kan udsætte renoveringen af det til senere, for eksempel i fem år eller mere. Det kan også være, at du helt kan droppe renoveringen af det, når du nu kan få det i de farver, du gerne vil.