Lån penge via Bankly

12 October 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Der er i dag mange muligheder for at låne penge. Det skyldes blandt andet internettet, hvor der kommer flere og flere online banker. At der er hånd konkurrence på lånemarkedet er til din fordel som låneansøger da det alt andet lige vil betyde lavere renter og bedre lånebetingelser.

Når du skal finde et lån er det en god ide at sammenligne flere tilbud. Du skal som udgangspunkt sammenligne ÅOP, rentesatsen, om der er et månedligt gebyr og betalingsbetingelserne. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage før tid skal du takke nej tak. Du kan læse mere her om de forskellige lånemuligheder https://bankly.dk/laan.

Låneplatformen Bankly

Der er flere fordele ved at benytte sig at låneplatformen Bankly. Hvis du sender en ansøgning afsted. Det gælder blandt andet, hvis du har planer om at låne til forbrug eller til en bil, vil du når du har sendt en ansøgning afsted ansøgt flere banker på en gang. Dermed vil du alt andet lige sparet tid, men også penge.

Ved at ansøge flere banker kan du sammenligne de forskellige lånetilbud og derfor finde det bedste og billigste. Det tager kun få minutter at sende en ansøgning afsted, så det er tid der er givet godt ud.

Ved siden af at sende flere ansøgninger af sted er det en god ide at sikre sig at man har råd til at betale det månedlige afdrag. Start derfor med at få et overblik over din økonomi. Skriv ned hvad du har af indtægter og udgifter og læg et budget.

Det er vigtigt at du ikke har et alt for stramt budget. Det er de færreste der trives at have et alt for stramt budget, hvis det er mere end et par måneder. Sørg derfor at der er plads i dit budget til at mødes med dine venner i ny og næ.