lad en lokal maler hjælpe med at friske boligen op

18 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være på tide med lidt frisk maling på vægge og træværk i din bolig? Så kan du med fordel alliere dig med et kompetent malerfirma i dit lokal område. På den måde kan du sikre dig at arbejdet bliver udført med omhu og professionalisme. Og så slipper du samtidig selv for besværet.

Hvorfor skal jeg have professionel hjælp til mit malerarbejde?

Måske tænker du at det bliver alt for dyrt at sætte faglærte håndværkere til at varetage malerarbejdet. Men her skal du tænke på at et stykke vel udført malerarbejde kræver meget andet og mere end blot at smøre maling på overflader. I hvert fald hvis slut resultatet skal være smukt og holdbart.

Først og fremmest fordres et grundigt forarbejde, hvis malingen skal kunne binde ordentligt til væggen. Er dine vægge ikke blevet sat i stand igennem flere år, vil der have samlet sig partikler fra støv, mados og luft forurening i malingen. Dette danner en fedtet hinde i overfladen, som skal fjernes førend det egentlige malerarbejde kan påbegyndes. Ellers vil malingen efter kort tid begynde at skalle af, og så er alt dit gode arbejde spildt.

Det er desværre sjældent nok blot at vaske væggene med sæbe. Skal basis for malerarbejdet være optimal, skal væggene slibes og diverse ujævnheder spartles ud. Dernæst skal væggen primes med Microdispers inden det første lag grunder skal påføres. Du kan roligt sætte et par dage af til forberedelse af væggene – og som minimum en uge til det samlede stykke malerarbejde. Og den tid kunne du nok have brugt på sjovere eller mere nyttige projekter.

Find din lokale maler hos Malerkanonen

I stedet kan du således vælge at overlade arbejdet til et malerfirma. Uanset hvor i landet du bor kan du altid få et stærkt tilbud på professionelt malerarbejde hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/