Lad professionelt autoglas firma varetage udskiftning af forrude

17 April 2020
Astrid Pedersen
Lad professionelt autoglas firma varetage udskiftning af forrude

Er bilens forrude røget sig en tur – for eksempel som følge af kollision eller et meget voldsomt stenslag? Så kan du roligt lade en af de kompetente og veluddannede montører tilknyttet Dansk Bilglas A/S varetage opgaven med udskiftning af forrude.

Bliver bilen kalibreret efter udskiftning af forrude hos Dansk Bilglas A/S?

For mange nyere biltyper er det nødvendigt med en kalibrering når forruden er blevet skiftet. Dette skyldes en større og større udbredelse af moderne teknologi så som kameraer og sensorer, som er indbygget i bilen. Dansk Bilglas A/S følger altid den enkelte bil fabrikants anvisninger med hensyn til kalibrering, og kalibrerer gerne din bil uanset mærke, model eller årgang efter udskiftning af forrude. En kalibrering tager typisk en halv times tid, og kan inkluderer test kørsel af bilen.

Får jeg garanti på min nye forrude hos Dansk Bilglas A/S?

Når du vælger at lade en montør tilknyttet Dansk Bilglas A/S forestå udskiftning af forrude på din bil, får du det, der kaldes ejertids garanti. Ejertids garanti sikrer rudens tæthed, og gælder i al den tid du ejer bilen, hvilket i princippet vil sige længere end de to år, som købeloven ellers foreskriver.

Garantibeviset består i det klistermærke, som Dansk Bilglas A/S montøren placerer i forruden efter denne er monteret. På dette klistermærke er såvel dato og årstal for udskiftning af forrude som bilens nummerplade samt et garanti nummer angivet.

Hvis du i løbet af din ejertid oplever, at ruden udviser tegn på utæthed efter montering, kan du henvende dig til en Dansk Bilglas A/S montør. Så vil han eller hun rette op på skaden uden beregning. Garantien omfatter ikke stenslag, hærværk, slitage eller skader forårsaget af andre udefra kommende elementer.

Vil du vide mere om udskiftning af forrude hos Dansk Bilglas A/S, kan du blive klogere på bilglas.dk