Maling af gulvfliser – af hva’ for noget?

05 October 2021
admin

editorial

“Øhm, hvad sagde du der?”

… jo den er god nok!

Der er mange ting, man har en idé om måske kan lade sig gøre. Det kan for eksempel være ideen om at tage til udlandet og arbejde, men måske fungerer den aftale slet ikke i praksis, fordi at arbejdet har en HR-politik om, at man maks må arbejde X antal uger i udlandet?

Det kan også være, at du har fået lov til at træne fodbolddrenge i den lokale fodboldklub, som dengang du var barn og selv spillede i den lokale fodboldklub. Men måske fungerer det faktisk ikke helt i praksis, for hvem skal så passe børnene og putte dem godnat, når konen er på overarbejde?

Der er mange gode ideer, som ikke altid kan blive fulgt til dørs. Et godt bud kan for eksempel være ideen om at renovere i henholdsvis bad eller køkken. Måske du tænker, hm kan jeg ikke bare male fliser? Og så vil nogle sige “ej den går altså ikke, man kan ikke bare male fliser bare sådan lige.” 

Men i det her tilfælde, kan ideen faktisk godt blive fulgt til dørs – du kan nemlig godt male dine væg- eller gulvfliser i badeværelset!

Få en professionel til det

Dog lyder det måske super nemt og lige til, men det er altså ikke bare en handyman, der skal stå for det. Tværtimod. Det skal gøres af en professionel og helst en person, som rent faktisk ved, hvad han eller hun laver. 

Intet ondt ord om handymen-eller women, men lige præcis når det kommer til maling af gulvfliser, skal man oftest have prøvet det før, før at det ser godt ud. 

For det første skal man bruge en bestemt form for maling, og for det andet kræver det en helt bestemt sprøjteteknik. Altså vil det bedste være at tage kontakt til en professionel.