Masser af opskrifter på frikadeller

07 February 2019
Maria Laugesen

editorial

Frikadeller – en udødelig klassiker, en hofret i det danske køkken og en livret blandt både unge og gamle danskere. Der er ingen tvivl om, at frikadeller er en af favoritterne blandt os danskere, og mon ikke det også er en af de retter, der hyppigst laves i køkkener rundt omkring i landet. De kan laves til frokostbordet og serveres med friskbagt rugbrød, de passer perfekt til julefrokoster og lignende, og så er de altid lækre sammen med kartofler eller andet tilbehør til en god omgang aftensmad for hele familien. Det er simpelthen en ret, der kan anvendes når som helst og til hvem som helst.

Der findes nok lige mange opskrifter på frikadeller, som der findes mennesker i Danmark. Alle har sin egen måde at gøre det på. Det er nemt at variere med krydderier, valg af fars, tilsætning af diverse grøntsager og selvfølgelig tilbehøret. Savner du inspiration til en lidt anderledes frikadelleopskrift eller mangler du bare en god, gammel grundopskrift, der virker hver gang? Så kan du finde masser af skønne opskrifter på frikadeller hos dk-Kogebogen.dk. Her har brugere selv kunne indsende deres personlige frikadelleopskrifter, så du kan se dem og følge dem. Det er nemt at skabe overblik ved at kigge på billeder, titler og anmeldelser, så du hurtigt kan finde frem til de opskrifter, du finder interessante.

Med de mange opskrifter, forskellige anmeldelser og billeder kan du helt sikkert finde en opskrift, der vil fungere for dig. Og så kan du imponere med de lækreste klassiske danske frikadeller, når familien kommer på besøg, eller du kan finde inspiration til en mere eksotisk og anderledes opskrift, hvis du er klar på noget nyt. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det. Så hop ind på Kogebogen.dk i dag og find din nye frikadelleopskrift.